Сандански


Hotel Sveti Nikola Сандански, Бугарија

Се наоѓа во центарот на градот Сандански. Располага со: фитнес, базен, солариум, сауна, парна бања, римска бања, турска бања, центар за убавина и можност за масажи, водени терапии, грижа за телото, физиотерапија.

ноќевање од 38 € ПОВЕЌЕ

Hotel Inter Сандаски, Бугарија

ноќевање од 46 € ПОВЕЌЕ

Спа Хотел Медите Сандански, Бугарија

ноќевање од 62 € ПОВЕЌЕ