Хотел Мизо Охрид

Хотел Мизо-Охрид

 

Комплексот Мизо се наоѓа на самиот брег на Охридското Езеро, во близина на старата рибарска населба Канео и на само еден километар од старата охридска чаршија.Комплексот располага со:  отворен базен, приватна плажа, ресторан, приватна марина (платформа), спортски терени (тенис, ракомет, кошарка, мал фудбал) и сопствен паркинг.

Трите депанданси се придружен дел на Хотел Мизо и располагаат со стандардно уредени двокреветни и трокреветни соби.

Во склоп на комплексот се наоѓаат и 10 прекрасно уредени вили,како и 

27  апартмани.

Спортските терени кои ги исполнуваат современите стандарди се одлична можност за одржување тренинзи и спортски игри или пак за разонода на гостите во слободното време.

 

 

ХОТЕЛСКИ СОБИ

Нокевање со појадок

Полупансион

Полнпансион

Двокреветна соба

22 eur 

24  eur 

   26  eur 

 

Нокевање со појадок

Полупансион

        

Полнпансион

Соби во Депанданс 1,2

Rooms in 

Depandance1,2

24 eur

26 eur

29 eur

Двокреветна соба

Double room

 

24

 

26

 

29


 

Апартмани 

Апартмани големи

Апартмани помали (OK)

Сам во соба

Цената е за еден ден и за спрат од вила 

70 eur 

60 eur 

+30%

 


 

*Цените се однесуваат за едно лице во соба  

*Во цените е вклучена туристичка такса и 5% ДДВ.

*Доплата за дополнителен оброк 7 €

 

*Деца до 5 години гратис.

*Деца од 5 до 8 години 50% попуст при ноќевање.

*Деца од 8 до 11 години 30 % попуст од редовната цена по лице.

* Секој оброк за деца од  1 до 12 години се наплаќа по редовна цена од 7 €