Хотел Свети Наум ****

За Свети Наум ****

Свети Наум хотелски комплекс Во боженственото природно опкружување на локалитетот Св. Наум на 28 км. од градот Охрид, помеѓу бескрајното синило на Охридското Езеро и високиот планински масив на планината Галичица, непосредно до најубавите и најголемите извори кои го напојуваат Охридското Езеро, е сместен Хотелскиот Комплекс.
Св. Наум е свето место, кое зрачи со убавина, култура и традиција. Имено, непосредно до Хотелскиот Комплекс „Св. Наум“ се наоѓа еден од најубавите и најзначајните манастири во Охридскиот регион, манастирот „Св.Наум“ (IX) век, каде се погребани моштите на истоимениот светец Св. Наум - еден од најверните следбеници на првите словенски просветители Св. Кирил и Методиј.

Тип на соба Цена  
ДВОКРЕВЕТНА СОБА - планина (француски) 40 €
Сам во соба  30 €    
ДВОКРЕВЕТНА СОБА – планина (2 кревети)  40 €
Сам во соба  30 €
ДВОКРЕВЕТНА СОБА(Сјуит) - планина (француски) + помошен лежај + дневен престој  50 €
Доплата за помошен лежај  15 €
Сам во соба  32 €
ДВОКРЕВЕТНА СОБА (Сјуит) - поглед  црква(француски)+помошен+дневен престој  50 €
ДВОКРЕВЕТНА СОБА (Сјуит) - езеро(француски лежај+помошен лежај+ дневен престој)   50 €
Доплата за помошен лежај   15 €
Сам во соба  32 €
ТРОКРЕВЕТНА СОБА-аголна(француски+единечен)+дневен престој  60 €
ТРОКРЕВЕТНА СОБА-езеро(француски+единечен)одделни соби,дневен престој,помошен лежај  60 €
доплата за помошен лежај  15 €
ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА-планина(француски+2 единечни)  80 €
ЧЕТВОРОКРЕВЕТНА СОБА –езеро-планина( француски+2 единечни)+дневен престој  80 €
ЕКСКЛУЗИВЕН АПАРТМАН-езеро(француски+помошен)  101 €

СО ВАУЧЕР ЗА ДОМАШЕН ТУРИЗАМ 
 

Попусти и доплати:
*на 5 ноќевања, доделуваме едно ноќевање гратис

*појадокот е вклучен во цената
*туристичка такса се доплаќа по 40 денари по лице на ден
*полупансион се доплаќа 7 евра по лице на ден, а полн пансион 12 евра по лице на ден
*деца до 3 години бесплатно
*деца од 3 до 7 години без додатен кревет  50% попуст
*деца од 3 до 7 години со додатен кревет 30% попуст
*деца  од 7 до 14 години 30% попуст