Hotel Lagadin

Хотел Лагадин ***

Хотел Лагадин е лоциран на мошне жиописно место, на 6 км од Охрид, во подножјето на планината Галичица и пред прекрасна плажа. Нуди одлични услови за одмор. Хотелот има долга традиција во туризмот.
Располага со 18 апартмани со јакузи распоредни на двата спрата на хотелот. Градбата на хотелот е модерна и се вклопува совршено во природниот амбиент.

 

Тип на сместување                         Јуни-Септември                               Јули-Август
Двокреветна соба                                 30 €                                    41 € 
Трокреветна соба                                 36 €                                    51 €
Четирикреветна соба                                 46 €                                    58 €

СО ВАУЧЕР ЗА ДОМАШЕН ТУРИЗАМ 
 

Доплата за појадок 4 € по лице.

Во цената се вклучени бесплатни лежалки на плажа и паркинг.