Хотел Гранит Охрид

 Хотел ГРАНИТ-Охрид

Хотел Гранит е лоциран на крајбрежјето на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан, 5км од центарот на Охрид и 12км од аеродромот во Охрид Хотел Гранит е модерен хотел со четири ѕвезди. Располага со резиденција, ресторан, кафе-бар, големи тераси и сопствена песочна плажа.

Термин  01.03-01.07.2021 01.09-28.12.2021  

Цена

Двокреветна соба

         Еднокреветна соба

BB

€ 27

€ 38

Доплата за вечера

€ 7

€ 7

               

Термин  01-07-31.08.2021

Цена

   Двокреветна соба

         Еднокреветна соба

BB

30

42

Доплата за вечера

€ 7

€ 7

Цената се однесува по лице од ден.

  Попусти и доплати:

         * Деца од 0 - 6 год.-бесплатно

         * Деца од 6 - 12 год.-попуст 50 %

         * Деца над 12 год. - плаќаат цела сума

         * Доплата за апартман +13 eur. по лице од услуга .