Hotel Ambasador***

Hotel Ambasador ***

Елегантно опремениот Хотел е лоциран на магистралниот пат Охрид-Скопје на 5 км. од градот Охрид и 2 км од охридскиот аеродром и на само 150 метри од брегот на Охридското Езеро, далеку од градскиот метеж и претставува идеално место за за тие што сакаат да се релаксираат, за организирање викенд одмори, летни аранжмани, подготовки на спортски екипи, реализирање на бизнис средби и семинари како и разни видови свечености. Хотел Амбасадор располага и со сопствен бар и нуди улсуги и за собен сервис 24 часа, како и услуги за сервиси за перење, пеглање, шиење, чистење обувки.Располага со сопствен паркинг. 

Викенд аранжман 3 дена                         
(2 ноќевања со појадок)     30 €

Аранжман 6 дена                                       
(5 ноќевања со појадок)     75 €

Викенд аранжман 3 дена                         
(2 ноќевања со појадок и вечера)     40 €

Аранжман 6 дена                                       
(5 ноќевања со појадоки вечера)     100 €


СО ВАУЧЕР ЗА ДОМАШЕН ТУРИЗАМ 
 

Деца до 7 години бесплатно 
Деца од 7 до 12 години  50%

Цените се однесуваат по лице за соодветниот број на ноќевања со вклучен ДДВ и туристичка такса.