Грција - Халкидики

Апартмани

Vila Agapi Полихроно, Грција

7 ноќи/превоз 39 € ПОВЕЌЕ

Vila Mythos Калитеа, Грција

7 ноќи/превоз 39 € ПОВЕЌЕ

Vila Stavros Полихроно, Грција

7 ноќи/превоз 43 € ПОВЕЌЕ

Vila Fani Неа Фокеа, Грција

7 ноќи/превоз 44 € ПОВЕЌЕ

Vila Joana Калитеа, Грција

7 ноќи/превоз 44 € ПОВЕЌЕ

Vila Center Калитеа, Грција

7 ноќи/превоз 54 € ПОВЕЌЕ
Хотели

Hotel Summer Beach Полихроно, Грција

ноќевање од 30 € ПОВЕЌЕ

Hotel Summer Dream Полихроно, Грција

ноќевање од 35 € ПОВЕЌЕ

Hotel Kopsis Пефкохори, Грција

7 ноќи/превоз 40 € ПОВЕЌЕ