Турција

Hotel Tecimen Кушадаси, Турција

Се наоѓа на 500 м од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со тв, балкон, клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција. Во склоп на хотелот се наоѓа и ресторан, бар и мал базен.

10 ноќевања 119 € ПОВЕЌЕ

Hotel Bora Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа во центарот на градот, на околку 400 м ос градската плажа и на 2,6 км од најпознатата плажа Ladies Beach. Секоја соба располага со сопствена бања, фен, балкон тв. Во склоп на хотелот се наоѓа и ресторан, бар и мал базен.

10 ноќевања 119 € ПОВЕЌЕ

Hotel Ogerim Кушадаси, Турција

Се наоѓа на само 600м од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби, целосно опремени со тоалет, туш, фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф и надворешен базен кои што се на располагање на гостите.

10 ноќевања 119 € ПОВЕЌЕ

Hotel Ozka Кушадаси, Турција

Се наоѓа на околу 500 м од центарот на градот и на околу 500 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби, базен, отворен ресторан покрај баезнот, лоби бар, сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, балкон тв.

10 ноќевања 134 € ПОВЕЌЕ

Hotel Melike Кушадаси, Турција

Се наоѓа на 50 м од најпознатата плажа Ladies Beach и на 2 км од центарот на градот. Хотелот располага за надворешен базен, бар, соба за забава која вклучува со пикадо и пинг понк. Хотелот има 72 соби повеќето се со поглед на море, опремени со тв, фен за коса.

10 ноќевања 134 € ПОВЕЌЕ

Hotel Albora Кушадаси, Турција

Се наоѓа на околу 1 км од најпознатата плаза Ladies Beach и на 1 км од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 50 соби, базен, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон (освен трокреветните). Во склоп на хотелот има сауна, турска бања, масажа.

10 ноќевања 259 € ПОВЕЌЕ

Hotel Golden Gate Кушадаси, Турција

Се наоѓа на околу 300 м од најпозната плажа Ladies Beach и на 2км оддалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 80 соби, ресторан, базен, лоби бар, сеф на рецепција. Сите соби располагаат со клима, сопствена бања, балкон, мини бар, тв, фен.

10 ноќевања 289 € ПОВЕЌЕ

Hotel Dabaklar Кушадаси, Турција

Се наоѓа во центарот на градот, оддалечен околу 250 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 82 соби, базен, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, мини бар, балкон, телефон и тв.

10 ноќевања 299 € ПОВЕЌЕ

Hotel Santur Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа во центарот на градот на околку 400 м од градската плажа. Хотелот располага со ресторан, бар, базен со лежалки и сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствено купатило, тв, мини бар и повеќето од собите имаат балкон. Собите 1/3 немаат балкони.

10 ноќевања 269 € ПОВЕЌЕ

Hotel Merry Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на 500 м од плажата Long Beach и на 18 км од Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 113 соби и 20 апартмани, базен, расторан, лоби бар сеф на рецепција, паркинг. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон мини бар и тв.

10 ноќевања 259 € ПОВЕЌЕ

Hotel Sunday Кушадаси, Турција

Хотелот Sunday Beach се наоѓа самата плажа Ladies Beach и на 3 км оддалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 60 соби, ресторан, лоби, wi-fi, сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, балкон, тв и wi-fi.

ноќевање од 21 € ПОВЕЌЕ

Hotel Sozer Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа во центарот на Кушадаси и на самата градска плажа. Хотелот располага со вкупно 90 соби базен за возрасни и деца, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, тв, балкон.

ноќевање од 21 € ПОВЕЌЕ

Hotel Surtel Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа во центарот на градот на самата градска плажа. Хотелот располага со вкупно 90 соби, базен за возрасни, ресторан, либи бар , wi-fi. Секоја соба располага со сопствена бања, балкон, тв, wi-fi.

ноќевање од 33 € ПОВЕЌЕ

Hotel Flora Family Suit Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на околу 700 м од плажата Long Beach и на околу 6 км од центарот на Кушадаси. Располага со вкупно 49 стандард соби и 55 фамилијарно соби, базен за возрасни и деца, отворен и затворен ресторан. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, тв и wi-fi.

ноќевање од 24 € ПОВЕЌЕ

Hotel Asena Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на околу 100 м од Ladies Beach и на 3 км од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 104 соби, базен за возрасни и деца, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, тв, телефон, wi-fi.

ноќевање од 36 € ПОВЕЌЕ

Hotel Carina Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на околу 100 м од Ladies Beach и на 3 км од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 104 соби, базен за возрасни и деца, ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, тв, телефон, wi-fi.

ноќевање од 35 € ПОВЕЌЕ

Hotel Royal Palace Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на 2 км од центарот на градот и на 5 км од плажата Ladies Beach и на 3 км од плажата Buda beach. Хотелот има 157 соби, секоја со сопствена бања, тв, мини бар, клима. Хотелот има надворешен и внатрешен ресторан, надворешни базени со детски дел, сауна, турска бања, фитнес ...

ноќевање од 26 € ПОВЕЌЕ

Hotel Ayma Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на 150м од плажата Ladies Beach и на 3 км од центарот на градот. Хотелот располага во двокреветни или трокреветни соби. Секоја соба има сопствена бања, балкон, клима, тв, мини бар. Хотелот има ресторан, два бара, базен со дел за деца, сауна, амам, сауна, фитнес ...

ноќевање од 23 € ПОВЕЌЕ

Hotel Club Atlantic Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на плажата Long Beach и на 9 км од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 385 соби (стандард,фамилијарни и апартмани). Секоја соба располага со клима, балкон сопствена бања, мини бар, тв.

ноќевање од 53 € ПОВЕЌЕ

Hotel Ladonia Adakule Кушадаси, Турција

Се наоѓа на 3 км од центарот на градот, и на 500 м од плажа. Има надворешен и внатрешен базен со детски дел, приватна плажа, внатрешен и надворешен ресторан, лоби бар, бар на базен, бар на плажа, турска бања, сауна и фитнес.

ноќевање од 71 € ПОВЕЌЕ

Hotel Le Bleu Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на 3 км од центарот од Кушадаси и на 2 минути од плажа. Има 236 соби, надворешен и внатрешен базен, спа центар со сауна и турска бања, детско катче, тениски терени и фитнес центар.

ноќевање од 50 € ПОВЕЌЕ

Omer Holiday Resort Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на плажата Long Beach и на 4 км од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 201 соба, базен за возрасни и деца, ресторан, игралиште за деца, градина, лоби бар, скен бар. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, мини бар, фен, тв ...

ноќевање од 50 € ПОВЕЌЕ

Hotel Grand Belish Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на плажата Long Beach и на 15 км од центарот на градот. Хотелот располага со вкупно 177 соби, базен за возрасни и деца, ресторан, игралиште за деца, градина, лоби бар, снек бар, wi-fi. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, балкон, мини бар, фен, тв, wi-fi.

ноќевање од 50 € ПОВЕЌЕ

Hotel Batihan Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на плажата Long Beach и на oколу 7 км од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со 340 соби (стандард, фамилијарни и апартмани) базен за деца и возрасни, отворен изатворен ресторан, лоби бар. Секоја соба располага со сопствена бања, клима, балкон, тв, wi-fi.

ноќевање од 48 € ПОВЕЌЕ

Hotel Fantasia Deluxe Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на 2 км од плажата Long Beach. Хотелот има 335 соби, приватна плажа, 2 отворени базенидетски базен, детско катче.

ноќевање од 62 € ПОВЕЌЕ

Hotel Korumar Ephesus Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на 100 м од плажа и 12 км од Кушадаси. Има 325 соби, внатрешен базен, надворешен базен, 1 главен ресторан и 5 ала кард ресторани и спа центар.

ноќевање од 97 € ПОВЕЌЕ

Aqua Fantasy Resort Кушадаси, Турција

Хотелот се наоѓа на плажа и на 9 км од центарот на Кушадаси. Има внатрешен и надворешни базени со аква парк. Хотелот има главен ресторан и ала кард ресторани , барови на плажа и на базен.

ноќевање од 95 € ПОВЕЌЕ