Tecimen 2*

HOTEL TECIMEN 2 * - Кушадаси

 

Пакет цени

цени по лице за 10 ноќевања со вклучен превоз

Регион Кушадаси HOTEL TECIMEN 2 *
Пансион 10 BB Се наоѓа на 500 м од море , во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со  тв,балкон ,клима. На гостите на располагање им се нуди и сеф на рецепција.Во склоп на хотелот се наоѓа и ресторан , бар и мал базен.
Категорија 2*
Валута Евро
Термини 01.06 - 11.06 06.06 - 16.06 11.06 - 21.06 16.06 - 26.06 21.06 - 01.07 26.06 - 06.07 01.07 - 11.07 06.07 - 16.07 11.07 - 21.07 16.07 - 26.07 21.07 - 31.07 26.07 - 05.08
цена по лице во 1/2 119 € 119 € 149 € 149 € 179 € 179 € 189 € 189 € 189 € 189 € 189 € 189 €
Термини 31.07 - 10.08 05.08 - 15.08 10.08 - 20.08 15.08 - 25.08 20.08 - 30.08 25.08 - 04.09 30.08 - 09.09 04.09 - 14.09 09.09 - 19.09 14.09 - 24.09 19.09 - 29.09 23.09 - 04.10
цена по лице во 1/2 189 € 189 € 189 € 189 € 189 € 189 € 169 € 169 € 169 € 169 € 169 € 169 €

 

Во цената е вклучено:

- Автобуски превоз : Скопје - Кушадаси - Скопје
- 10 ,9 и 7 ноќевања со појадок (BB)
- Организација и реализација на патувањето
- Туристички придружник за време на патувањето
- Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019

Во цената не е вклучено:

- Патничко осигурување - задолжително

Доплати и попусти:

- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст. 
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст. 

ЗАБЕЛЕШКА :

- Програмата на патувањето се однесува на пакет аранжманите со 10 ноќевања.
- Пакет аранжманите со 9 и 7 ноќевања ,почнуваат од 02.07 - 28.08.2019
- Термините дадени во табелите,се термини за сместување во хотел
- Автобускиот превоз е ден претходно во 10 : 00 ч од пред нашата агенција,на  пакингот  спроти хотелот Холидеј Ин -Скопје
- Велес - Мотел Македонија - 10:30
- Неготино - Бензиска пумпа Мак Петрол 11:00
- Гевгелија-Бензиска пумпа Шимов 12:00

Организирани трансфери од :

- Битола - спортска сала 09 :00 ч
- Прилеп-бензиска пумпа Лук Оил 09:30 ч
- Кавадарци - гранична полиција 10:30 ч

Напомена : трансферите од наведените градови се вклучени во цената 

Напомени:

- уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- важат општите услови за патување на ТА Сафари
- агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2
- Термините во табелите се одесуваат на термин за сместување во хотел