Хотел Оzка 2+*

Хотел Оzка

Се наоѓа на околу 500 м од центарот на градот и на околу 500 м од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 62 соби, базен, отворен ресторан покрај базенот, лоби бар, сеф на рецепција. Секоја соба располага со клима, сопствена бања, фен, балкон, тв.

 

Пакет 10 BB
Термини
цена по лице
Термини
Цена по лице
Термини
Цена по лице
01.06-11.06
159€
11.07-21.07
219 €
20.08-30.08
219 €
06.06-16.06
159€
16.07-26-07
219 €
25.08-04.09
209 €
11.06-21.06
169€
21.07-31.07
219 €
30.08-09.09
209 €
16.06-26.06
169 €
26.07-05.08
219 €
04.09-14.09
189 €
21.06-01.07
179 €
31.07-10.08
219 €
09.09-19.09
179 €
26.06-06.07
199€
05.08-15.08
219 €
14.09-24.09
179 €
01.07-11.07
209€
10.08-20.08
219 €
19.09-29.09
179 €
06.07-16.07
209 €
15.08-25.08
219 €
23.09-04.10
179

 

- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

Напомени:
- Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020
- цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.
- важат општите услови за патување на ТА Сафари
- агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2
- Термините во табелите се одесуваат на термин за сместување во хотел

 

Попусти за рана уплата до:

31.01.2020 | 15%

29.02.2020 | 10%

31.03.2020 | 5%