Хотел Ogerim 2 *

Хотел Ogerim

Се наоѓа на само 600м од најпознатата плажа Ladies Beach . Хотелот има 25 соби, целосно опремени со тоалет, туш, фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф  и надворешен базен кои што се на располагање на гостите.

 

Пакет 10 BB
Термини
цена по лице
Термини
Цена по лице
Термини
Цена по лице
01.06-11.06
149€
11.07-21.07
199 €
20.08-30.08
199 €
06.06-16.06
149 €
16.07-26-07
199 €
25.08-04.09
189 €
11.06-21.06
159 €
21.07-31.07
199 €
30.08-09.09
179 €
16.06-26.06
159 €
26.07-05.08
199 €
04.09-14.09
179 €
21.06-01.07
169 €
31.07-10.08
199 €
09.09-19.09
169 €
26.06-06.07
179 €
05.08-15.08
199 €
14.09-24.09
169 €
01.07-11.07
189 €
10.08-20.08
199 €
19.09-29.09
169 €
06.07-16.07
189 €
15.08-25.08
199 €
23.09-04.10
169 €

 

Во цената е вклучено 10, ноќевања со појадок (BB), клима и превоз.
- Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
- Дете од 6-11,99 години 20% попуст.

Напомени:
- Климата во цената е вклучена од 01.07.2020- 31.08.2020
- цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден.
- важат општите услови за патување на ТА Сафари
- агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2
- Термините во табелите се одесуваат на термин за сместување во хотел

 

Попусти за рана уплата до:

31.01.2020 | 15%

29.02.2020 | 10%

31.03.2020 | 5%