Хотел Фиоре-Драч

Хотел "FIORE" Голем -Драч
Се наоѓа во Голем нa 50m од плажа ,соби 1/2,1/3 и ¼ опремени со tv,клима,wi-fi,купатило...Исхрана во Хотел Lumi на база самопослужување.
 

 

 

Цени за 7HB (појадок и вечера ) со вклучен превоз по лице

 

Сместување

Двокреветна соба

Трокреветна соба

Четирикреветна соба

 

Јуни

210 eur

195e

 

/

 

 

Јули

230 e

 

215e 

 

/

 

Август

230e

 

215e

 

/

 

Септември

210e

 

195e

 

/

 

Термини:
Јуни:31.05-07.06 /   07.06-14.06 /14.06-21.06 / 21.06-28.06
Јули: 28.06-05.07 / 05.07-12.07 / 12.07-19.07 / 19.07-26.07 / 26.07-02.08
Август :02.08-09.08  /09.08-16.08 /16.08-23.08 /23.08-30.08
Септември: 30.08-06.09 /06.09-13.09 /13.09-20.09 
Деца до 3 год.гратис
Едно дете од 3-12 год. плаќа 70% од цената
Две деца oд 3-12 год.плаќаат по 50%

Во цената е вклучено:
-7 полупансиони (појадок и вечера)
-
автобуски превоз
-туристичка такса
-водство и организација

Во цената не е вклучено:
За сопствен превоз се одбива 15 еур од цената

Патничко осигурување

Станична услуга-Скопје 50 ден.