Тајланд


Бангкок

Бангкок има повеќе посетители од кој било друг град во светот и не треба многу време да се сфати и зошто. Бангкок е град со контрасти во акција на секој чекор: блескавите храмови, “tuk tuk” превоз по раздвижениот кинески град или да земете долг чамец преку пловечки пазари.

од596 € ПОВЕЌЕ

Пукет

Пукет е меѓу најдобрите дестинации во светот кога станува збор за избор на плажа, со убави бели песоци, развеани палми, сјајни мориња и полни со живот градови. Има по нешто за секој вкус и буџет, располага стотици хотели, со широк избор на опции за јадење и забави.

од605 € ПОВЕЌЕ

Бангкок + Пукет

Бангкок има повеќе посетители од кој било друг град во светот и не треба многу време да се сфати и зошто. Бангкок е град со контрасти во акција на секој чекор; блескавите храмови, “tuk tuk” превоз по раздвижениот кинески град или да земете долг чамец преку пловечки пазари.

од655 € ПОВЕЌЕ