Малдиви


Малдиви

Малдиви – е синоним за луксуз, романтика, тропско блаженство . Малдиви претставуваат група од неколку стотици острови во Индискиот Океан, повеќето од нив не се населени, освен главниот Мале и оние на кои се наоѓаат хотели. Волшебното море, песок како пудра и прекрасното сонце се синоним за оваа дестинација.

од723 € ПОВЕЌЕ