Дубаи


Дубаи

Дубаи е симбол на луксуз, прекрасни убаво уредени плажи со бел песок, тиркизно плаво море, за рајски одмор. Најголемата атракција е плажата Џумеира и Бур ал Арап, како и бројни пазарни и бизнис центри.

од530 € ПОВЕЌЕ