Бали


Бали

Бали е жива разгледница, индонезиски рај што се чувствува како фантазија. Потопете го сонцето на бела песок или комуницирајте со тропските суштества додека нуркате по коралните сртови или разновидниот воен брод од Втората светска војна, а на брегот, ќе ве дочека бујната џунгла, камените храмови и немирните мајмуни.

од653 € ПОВЕЌЕ