Хотел Лион 4*

Хотел Лион 4* - Боровец - Зима 2018/2019

 

Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2018
10% за резервација и уплата до 31.10.2018
БОНУСИ : 7=6 за период на пристигнување од 02.03-31.03.2019(попустите се комбинираат)

Минимален престој – 5 ноќевања

 

 Термин 29.12.2018-04.01.2019 05.01-11.01.2019 15.12-28.12.2018 01.12-14.12.2018
 Вид сместување   16.02-22.02.2019 12.01-18.01.2019 19.01-25.01.2019
Sgl p/acc p/nt HB     26.01-15.02.2019 23.02-31.03.2019
1ad 135.00 € 60.00 € 57.00 € 53.00 €
Dbl p/acc p/nt HB (2mb + 0eb)
2ad 143.00 € 87.00 € 82.00 € 75.00 €
1ad+1ch 125.00 € 76.00 € 71.00 € 65.00 €
DblLarge p/acc p/nt HB (2mb + 1eb)
2ad 150.00 € 97.00 € 91.00 € 79.00 €
3ad 203.00 € 133.00 € 123.00 € 109.00 €
1ad+1ch 131.00 € 85.00 € 79.00 € 69.00 €
1ad+2ch 158.00 € 103.00 € 96.00 € 85.00 €
2ad+1ch 176.00 € 115.00 € 107.00 € 94.00 €
JS p/acc p/nt HB (2mb + 2eb)
1ad 161.00 € 113.00 € 107.00 € 95.00 €
2ad 161.00 € 113.00 € 107.00 € 95.00 €
3ad 214.00 € 149.00 € 139.00 € 125.00 €
4ad 268.00 € 185.00 € 171.00 € 155.00 €
1ad+1ch 161.00 € 113.00 € 107.00 € 95.00 €
1ad+2ch 188.00 € 131.00 € 123.00 € 110.00 €
2ad+1ch 188.00 € 131.00 € 123.00 € 110.00 €
2ad+2ch 214.00 € 149.00 € 139.00 € 125.00 €
3ad+1ch 241.00 € 167.00 € 155.00 € 140.00 €
1ad+3ch 214.00 € 149.00 € 139.00 € 125.00 €
S1bedroom p/acc p/nt HB (2mb + 2eb)
1ad 274.00 € 193.00 € 179.00 € 162.00 €
2ad 275.00 € 194.00 € 180.00 € 163.00 €
3ad 278.00 € 197.00 € 183.00 € 165.00 €
4ad 279.00 € 198.00 € 184.00 € 166.00 €
1ad+1ch 275.00 € 194.00 € 180.00 € 163.00 €
1ad+2ch 275.00 € 195.00 € 182.00 € 164.00 €
2ad+1ch 275.00 € 194.00 € 180.00 € 163.00 €
2ad+2ch 276.00 € 195.00 € 181.00 € 166.00 €
3ad+1ch 277.00 € 196.00 € 182.00 € 164.00 €
1ad+3ch 275.00 € 194.00 € 180.00 € 163.00 €
 

Во цената е вклучено :
- појадок и вечера
- користење на внатрешен базен
- фитнес
- интернет

Дополнителни услови :
- Деца до 3.99 год. – бесплатно
- Доплата за новогодишна вечера (задолжително) : возрасни – 80€, дете од 2-11.99 год. – 40€
- Локација: 500 метри од ски лифтовите
- Доплата за туристичка такса за возрасни и деца над 2 год. : 1€ по лице на ден

НАПОМЕНИ: 
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ.
- Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2