Хотел Вип Берово

ВИП ХОТЕЛ БЕРОВО

 

Вип Хотел *** Берово располага со 125 легла . Собите се опремени со тв,кабловска, бесплатно wi-fi ,фрижидер, сопствено купатило (фен,пешкири),тераса .

Хотелот располага со ресторан за појадок, теренски игралишта за фудбал, тенис, кошарка, ракомет, одбојка, конференциска сала и фитнес сала.Во близина на хотелoт се наоѓаат неколку вили кои можат да се користат во комбинација со  капацитет на хотелот.

ПЕРИОД :пролет /лето 2021

 

 

 

 

ТИП СОБА

ноќевање

BB

HB

FB

 

 

 

 

ДВОКРЕВЕТНА СТАНДАРД СОБА-twin   

2x700(1/2)

1400

1600

2100

2600

 

 

 

 

СТАНДАРД СОБА СО БАЛКОН-twin

 

 

 

 

 

 

 

 

800x2(1/2)

1600

1800

2300

2800

 

 

 

 

700x3(1/3)

2100

2300

3050

3800

 

 

 

 

650x4(1/4)

2600

3000

4000

5000

 

 

 

 

600x5(1/5)

3000

3500

4750

6000

 

 

 

 

СТУДИО СО КУЈНА-double

 

 

 

 

 

 

 

 

700х2(1/2)

1400

1600

2100

2600

 

 

 

 

650х3(1/3)

1950

2250

3000

3750

 

 

 

 

(1/4)

2400

2800

3800

4800

 

 

 

 

СТУДИО СО КУЈНА СО БАЛКОН-double

 

 

 

 

 

 

 

 

900x(1/2)

1800

2100

2600

3100

 

 

 

 

800x(1/3)

2400

2700

3450

4200

 

 

 

 

700x(1/4)

2800

3200

4200

5200

 

 

 

 

СТУДИО СО КУЈНА +БАЛКОН- економик класа

 

 

 

 

 

 

 

 

850(1/2)

1700

1900

2400

2900

 

 

 

 

750(1/3)

2250

2550

3300

4050

 

 

 

 

650(1/4)

2600

3000

4000

5000

 

 

 

 

ЛУХ СОБА СО БАЛКОН -double

 

 

 

 

 

 

 

 

1000(1/2)

2000

2200

2700

3200

 

 

 

 

900(1/3)

2700

3000

3750

4500

 

 

 

 

800(1/4)

3200

3600

4600

5600

 

 

 

 

700(1/5)

3500

4000

5250

6500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во ценета е вклучена туристичка такса и ддв

 

 

 

 

 

 

 

За деца до 4 години бесплатно

 

 

 

За деца од 4- до 10 години се наплаќа 50 % од дете и има свое посебно легло

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пријавување во хотелот

од

14:00часот

 

 

 

 

 

 

Одјавување во хотелот

до

11:00часот