Hotel Kasa Karina ***

КАСА КАРИНА - БАНСКО
ЗИМА 2019/2020

 

На база HB

Тип на сместување
Тип апартамент
наем

Промо сезон
01.12.19-21.12.19

Божиќни празници
22.12.1
9 -26.12.19

Висока сезона
27.12.1
9-03.01.20

Средна сезона
04
.01.20- 29.02.20

Ниска сезона
01.03.
20-31.03.20

Двокреветна соба    /1 pax/  

32.00 €

34.00 €

54.00 €

41.00 €

32.00 €

Студио    /1 pax/  

34.00 €

35.00 €

57.00 €

43.00 €

34.00 €

Студио лукс      / 1 pax /

39.00 €

40.00 €

62.00 €

48.00 €

39.00 €

Едноспален апт.        /1pax/ 

42.00 €

44.00 €

62.00 €

48.00 €

42.00 €

Двоспален  апт.     /1 pax/ 

42.00 €

44.00 €

62.00 €

48.00 €

42.00 €

Единечна

47.00 €

50.00 €

80.00 €

61.00 €

47.00 €

Минимален престой

3

3

5

5

3

Възрастен допълнително легло

26.00 €

28.00 €

44.00 €

33.00 €

26.00 €

Дете 4-11,99 г. на допълнително легло

20.00 €

21.00 €

33.00 €

25.00 €

20.00 €

Дете 4-11,99 г. на редовно легло

22.00 €

23.00 €

36.00 €

27.00 €

22.00 €

Дете до 3,99 год. бесплатно

 

Цените се по лице на ден во евра и вклучуваат:
- ноќевање на база HB (појадок и вечера)
- користење на внатрешен базен со температура на водата 28-30°C
- сауна
- парна бања
- фитнес
- бежичен интернет во целиот хотел
- хотелско осигурување
- туристичка такса
- Храната и пијалоците по програма All inclusive се валидни само за основниот ресторант на хотелот;
- За помалку од 20 лица во хотелот, оброците се базираат на претходно избраното мени на хотелот
- Лица до 18 г. немат право на алкохолни пијалоци
-  Влегување во собите од 14.00ч. и напуштање до 12.00ч.

За помалку од 20 лица во хотелот, оброците се базираат на претходно избраното мени на хотелот

 

- Храната и пијалоци вклучени на  HB програмата се валидни само за основниот Ресторант во хотелот;
- Храна и пијалоци не се изнесуваат од ресторанот;
- За помалку од 20 лица во хотелот, оброците се базираат на претходно избраното мени на хотелот
- Не са вклучени пијалоци за време на вечерата ;
- Влегување во собите од 14.00ч. и напуштање до 12.00ч.

Попусти за престој / Extraces /:

 7=6, 9=8, 11=10 и 14=12

Попустите  не важат за Висока сезона

 

Велигден  

 16.04. – 21.04.2020 

Тип на соба

 Велигденски пакети на All inclusive 

  16.04 – 21.04.2020

         3 дена

4 дена

5 дена

Двокреветна соба                                                  

124.00

154.00

180.00

Студио                                                                      

124.00

154.00

180.00

Студио-лукс                                                             

139.00

175.00

205.00

Едноспален апартман                                           

130.00

165.00

192.00

Двоспален апартман                                              

130.00

165.00

192.00

Единечна

185.00

231.00

270.00

Возрасен на дополнително легло 93.00 118.00 144.00
Дете 6-11.99 г. на дополнително легло 75.00 92.00 108.00
Дете 6-11.99 г. на редовно легло 80.00 100.00 117.00
Дете до 5.99 г. на дополнително легло  Бесплатно

 

ПЛАТЕНИ УСЛУГИ:
- Подземен паркинг со видео набљудување со ограничен број места: 6.20 €. за 24 часа.
- Доплата за бањарка 2.60 €. за целиот престој со оставен депозит од 15.40 €.

- Домашно милениче до 5 кг – 5.20 €. Дневно.
- Детско креветче - 2.60 €

 

Капацитет:

Тип на соба

Минимален

Максимален

Двокреветна соба

2 возрасни

1 возрасен + 1 дете  4 -11,99 г. на редовен кревет  

2 возрасни + 1 возрасен

2 возрасни + 2 деца до 11,99 г.

Студио

2 возрасни

1 возрасен + 1 дете  4 -11,99 г. на   редовен кревет

2 впзрасни + 1 дете до 3.99 г.

Студио лукс

2 возрасни

1 возрасен + 1 дете  4 -11,99 г. на   редовен кревет

2 възрастни + 1 възрастен

2 возрасни + 2 деца до 11,99 г.

Едноспален апартман

2 возрасни

2 возрасни + 1 возрасен

2 возрасни + 2 деца до 11,99 год.

Двоспален апартман

4 возрасни

2 возрасни + 2 деца 4-11,99 г. на  редовни кревети

4 возрасни + 1 возрасен

4 возрасни + 2 деца  до 11,99 г.

 .

НАПОМЕНИ:
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ.
- Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2