Winslow Infinity Aparthotel

Winslow Infinity Aparthotel

Цени за период  15.07.2020 – 30.11.2020

ВИД СМЕСТУВАЊЕ УСЛУГА ЦЕНА
Studio - за двајца возрасни на редовни легла    RO 37 €
1BDR (max. 3-ма) - 2 на редовни легла и 1 на доп.  RO 48 €
2BDR (max. 5-ма) - 4 на редовни легла и 1 на доп.  RO 83 €
3BDR (max. 6-ма) - 6 на редовни легла и 1 на доп.  RO 122 €
Доплата за доручок возрасен / дете  4 – 12 год сет мени 3 € / 1.5 €
Доплата за вечера возрасен / дете  4 – 12 год сет мени 6.5 € / 3.5 €

 

Цените се прикажани во евра на вечер, наем на тип апартмани на редовни легла, Wi Fi , бесплатно користење на базен, и опремена кујна во секој апартман.

Деца на возраст до5.99 години престојуваат бесплатно.

Деца на возраст од 6 години до 12 години престојуваат со 30% од цената за возрасен на вечер.  

Бебиња - деца до 2 години престојуваат бесплатно, како и користење на достапно бебешко креветче. 

Дополнителни легла – лица над 12год или повеке години престојува со 70% од цената на возрасен на вечер.

НАПОМЕНИ:
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ.
- Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2