Vila-Zvoncica-Kopaonik

ЗИМА 2021 / 2022
VILA ZVONCICA  - КОПАОНИК
10% попуст за уплата до 30.09.2021

Цените се дадени по СОБА на ден на база НАЕМ

Помал број на ноќи исклучиво на барање!

Тип на сместување

Капацитет на соба

19.12-26.12

26.12-23.01

23.01-27.02

27.02-06.03

06.03-20.03

20.03-27.03

Минимум престој

7

7

7

7

7

7

1+1 Студио

2

405€

566€

505€

425€

425€

425€

Апартман 1

4

657€

840€

657€

657€

658€

658€

Апартман 2

6

688€

860€

708€

688€

688€

688€

Апартман 3

8

708€

910€

765€

708€

708€

708€

ВИП Апартман

5

960€

1.214€

1.011€

1.011€

960€

960€

Петар Пан Апартман

7

1.020€

1.308€

1.308€

1.308€

1.308€

1.308€

 

 

  Во цената е вклучено:
- Наем на Студио / Апартман
- Користиње на ски гардеробер
- Секојдневно одржување
- Рецепција 24/7

Во цената не е вклучено:
- Туристичка тасак 1€ по лице на ден за возрасни; деца од 7-15 години 0,70€ по лице на ден; деца до 7 години ГРАТИС
- Хотелско осигурување 0,20€ по лице на ден
- Доплатите се вршат при резервација (во агенција)

Опис на сместување:
- Студио 1+1 (мах 3 лица) – 1 просторија со 2 софи на развлекување 19 m²
- Aпатман 1 (мах 4 лица) – 2 простории, спална соба со француски лежај, дневна соба со една софа на разлекување (до 25 m²(
- Апартман 2 (маx 6 лица) – 2 простории, спална соба со француски лежај, дневна соба со 2 софи на развлекување (квадратура до 35 m²)
- Aпартман 3 (мах 8 лица) – 2 простории, спална соба со француски лежај, дневна соба со 3 софи на развлекување (крадратура до 40 m²(
- ВИП Апартман (мах 5 лица) – Две спални соби со француски лежај, дневна соба со аголна гарнитура, )квадратура 40-50 m²)
- Петар Пан Апартман (маx 7 лица) – Две спални соби со француски лежај, во галерија софа на развлекување и дневна соба со аголна гарнитура.