VILA NOAR - Popova Shapka

Вила “NOAR”
Попова Шапка

Располага со:
Noar 1-приземје апартман   две спални, голема дневна(ТВ) со кујна и трпезарија, купатило(во едната спална има брачно легло + единечен кревет, во другата спална има еден брачен и два единечни кревети) вкупен капацитет на апартманот е 9 легла.

Noar 2-прв спрат две спални, голема дневна(ТВ) со кујна и трпезарија,купатило (двете  спални имат еден брачен и две единечни легла) вкупен капацитет на апартманот е 10 легла

Noar 3  располага со 3 спални,голема дневна(ТВ), кујна со трпезарија, купатило (една спална со брачно легло,втората спална брачно легло и две единечни легла, третата спална е на мансарда-голем брачен лежај )

 

Цена за наем на вила

80€ на ден

 

                     
                     Цени валидни до 25.12.2021