Солун 06.11.21

Шопинг во СОЛУН
.Поаѓање од: Штип / Радовиш / Струмица
термин: 06.11.2021 (сабота) | 899мкд


Поаѓање од Штип во 05:00 часот пред нова пошта. Од Скопје во 05:00 часот пред хотел VIP наспроти саем. Од Радовиш во 05:30 на бензиска Лукоил. Од Струмица во 06:00 на бензиска Макпетрол на влезот во Струмица кај кружнен тек. Планирано пристигнување околу 10:30 часот по грчко време. Слободно Време до 12:30ч во центарот на Солун со можност за појадок, кафе покрај море или шопинг на познатите централни улици.. Потоа се упатуваме кон COSMOS / IKEA / JUMBO.. слободно време за шопинг до 18 часот. На враќање посета на Free Shop и кратка пауза. Пристигнување во вечерните часови.

Цена на аранжманот: 899 мкд
 поаѓање од Скопје:    990 мкд

Во цената на аранжманот е вклучено:
Превоз на наведената релација со високотуристички автобус или минибус;
Организирани посети според програмата.

Во цената на аранжманот НЕ е вклучено:
Патничко осигурување (незадолжително) - 100мкд.


За реализација на аранжманот, потребно е минимум 20 патници.
За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ и ТА САФАРИ
Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2