Hotel-Vrnjachke-Terme

Хотел & Аква Парк
ВРЊАЧКЕ ТЕРМЕ 4*

 

Во срцето на Врњачка Бања, во близина на добро познатите Јапонски градини, се наоѓа новиот комплекс водено царство  -“Vrnjačke Terme”. Во целиот комплекс се сместени 8 базени (5 се внатрешни а 3 се надворешни) и 4 тобогани – за потполно уживање на сите љубители на водените активности. Водата во базените е термална, со температура од 32°С - 36°С.

Тип на соба

Услуга

Понеделник - Четврток

Петок - Недела

Супериор

Едно лице

3.400 ден.

3.700 ден.

Делукс Апартман

Едно лице

4.500 ден.

4.700 ден.

Супериор

Две лица

4.200 ден.

4.700 ден.

Делукс Апартман

Две лица

6.300 ден.

7.300 ден.

Супериор

Три лица

6.300 ден.

7.100 ден.

Делукс Апартман

Три лица

9.500 ден.

11.000 ден.

Дневен одмор (супериор соба)

Две лица

1.600 ден.

2.100 ден.

Цените се во денари, по соба, на ден
Цените вклучуваат:
- ноќевање со појадок
- користење на спа центарот (затворен базен, сауна, солена соба, парна бања, тепидариум)
- 15% попуст на услугите во а-ла-карт ресторанот

Деца од 0 – 3 г. се сместуваат бесплатно, деца од 3 – 10 г. добиваат попуст од 50%
Цените не вклучуваат задолжителна туристичка такса од 60 ден. за возрасни, 30 ден. за деца 7-15 год. на ден, како и задолжително хотелско осигурување од 20 ден. по лице на ден
Влез во хотелот е во 14:00 ч. а гостите се одјавуваат во 11:00 ч.
Резервација се прави со депозит од 30% кој е неповратен во случај на отказ од страна на патникот.