Солун

Солун
8 –ми Март 2020


Програма:
Поаѓање за Солун во утринските часови. Слободен ден за шопинг и разглед на градот, улиците Игнатиа и Цимиски, плоштадите Аристотелис, Вардари... Посета на шопинг центрите Mediterranean Cosmos,  Jumbo,  Ikea.  Состанок на групата во договорено време и поаѓање кон Македонија. Пристигнување дома, во вечерните часови.

 

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 800 ден.

 

  Во цената е вклучено:
- превоз со модерен туристички автобус
- целокупна организација

 

  Во цената не е вклучено:
- патничко и здравствено осигурување-100 ден.

 

УПАТСТВА И НАПОМЕНИ:
- Ве молиме внимателно да ги прочитате општите услови за патување на организаторот.
- Земете предвид дека поради државни или верски празници на одредена дестинација на одредени локалитети или трговски центри, продавници и ресторани, музеи можно е да не работат, па постои можност да се смени редоследот на одредени содржини во програмата.
- Сите патници кои се државјани на Република Македонија и имаат биометриски пасоши во земјите потписници на Шенгенскиот договор можат да патуваат без виза во согласност со одлуката на Советот на Министри во ЕУ.
- Агенцијата е должна до два дена пред тргнување да ги извести патниците за часот и местото на тргнување.
- Во хотелите се влегува на првиот ден од престојот од 14 часот. Организаторот не може да влијае на сместувањето во хотелот.Распределбата на собите се врши на рецепција по пристигнувањето.
- Рокот за пријава зависи од слободните места и брзината на пополнувањето на истите.
- Аранжманот е правен врз база на 40 патници и доколку нема доволен број на пријавени, агенцијата има право да го откаже патувањето, најдоцна до 5 дена пред терминот на тргнување.
- Со оваа програма важат Општите услови на СКТМ.За реализација на програмата  и факултативите потребни се минимум од 40 патника

 

За овој аранжман важат општите услови на ТА САФАРИ