ВОДЕН - ЛУТРАКИ

ВОДЕН - ЛУТРАКИ
8 –ми Март 2020

Програма:

Поаѓање од Струмица во утринските часови. Се патува преку граничен премин Богородица. Планирано пристигнување околу 10 часот. Пауза за посета на природните убавини на Воден, препознатлив по изобилството на вода и живописните водопади кои даваат посебна убавина на градот. Продолжување на групата кон Лутраки.  Слободно време за индивидуални активности. Користење на минералните топли води на отворено. Поаѓање за Струмица во попладневните часови. Кратка пауза во Free Shop. Пристигнување во вечерните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 850 денари

 Во цената е вклучено:
- превоз со модерен туристички автобус
- целокупна организација

  Во цената не е вклучено:
- патничко и здравствено осигурување-100 ден.

УПАТСТВА И НАПОМЕНИ:
Ве молиме внимателно да ги прочитате општите услови за патување на организаторот.
Земете предвид дека поради државни или верски празници на одредена дестинација на одредени локалитети или трговски центри, продавници и ресторани, музеи можно е да не работат, па постои можност да се смени редоследот на одредени содржини во програмата.
Сите патници кои се државјани на Република Македонија и имаат биометриски пасоши во земјите потписници на Шенгенскиот договор можат да патуваат без виза во согласност со одлуката на Советот на Министри во ЕУ.
Агенцијата е должна до два дена пред тргнување да ги извести патниците за часот и местото на тргнување.
Во хотелите се влегува на првиот ден од престојот од 14 часот. Организаторот не може да влијае на сместувањето во хотелот. Распределбата на собите се врши на рецепција по пристигнувањето.
Рокот за пријава зависи од слободните места и брзината на пополнувањето на истите.
Аранжманот е правен врз база на 40 патници и доколку нема доволен број на пријавени, агенцијата има право да го откаже патувањето, најдоцна до 5 дена пред терминот на тргнување.
Со оваа програма важат Општите услови на СКТМ.За реализација на програмата  и факултативите потребни се минимум од 40 патника

 

За овој аранжман важат општите услови на ТА САФАРИ