24 Мај Паралија

Паралија

термин 24.05.2018 - 26.05. 2018

 

1.Ден: 24.05.2019 / Скопје- Струмица - Паралија:Поаѓање од договорено место во утринските часови.  Патувањето се одвива преку граничниот премин Богородица со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Паралија и сместување во хотел Арити. Слободно време за индивидуални активности и одмор. Ноќевање.

2.Ден: 25.05.2019 / Паралија:

Слободен ден за индивидуални активности, прошетки, релаксација и одмор.  Ноќевање.

3.Ден: 26.05.2019 / Паралија – Струмица - Скопје:

Напуштање на собите согласно хотелското правило. Слободно време за индивидуални активности до времето предвидено за поаѓање кон Македонија. Поаѓање за Македонија во попладневните часови. Патувањето се одвива преку граничниот премин Богородица со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување дома во вечерните часови.

 

Редовна цена: 3500 ден.

3000 ден - за уплати до 11.05.19

 

Во цената е вклучено:

  • - 2 ноќевања во Хотел Арити – Паралија
  • - Автобуски превоз на дадената релација
  • - Организација и реализација на патувањето

 

Во цената не е вклучено:

  • - Патничко и здравствено осигурување
  • -  Tуристичка такса 0,5 € по соба од ден