24 Мај Калитеа

Калитеа 24 Mај

термин 24.05.2018 - 26.05. 2018

 

1.Ден: 24.05.2019 / Скопје- Струмица - Калитеа:

Поаѓање од договорено место во утринските часови.  Патувањето се одвива преку граничниот премин Богородица со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Калитеа и сместување апартманите. Слободно време за индивидуални активности и одмор. Ноќевање.

2.Ден: 25.05.2019 / Калитеа:

Слободен ден за индивидуални активности, прошетки, релаксација и одмор.  Ноќевање.

3.Ден: 26.05.2019 / КалитеаСтрумица - Скопје:

Напуштање на собите согласно хотелското правило. Слободно време за индивидуални активности до времето предвидено за поаѓање кон Македонија. Поаѓање за Македонија во попладневните часови. Патувањето се одвива преку граничниот премин Богородица со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување дома во вечерните часови.

 

Редовна цена: 3000 ден.

 

   Во цената е вклучено:                           

  • - 2 ноќевања во  Калитеа
  • - Автобуски превоз на дадената релација
  • - Организација и реализација на патувањето

 

  Во цената не е вклучено:

  • - Патничко и здравствено осигурување
  • -  Tуристичка такса 0,5 € по соба од ден 

 

Напомени:

  • - уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
  • - важат општите услови за патување на ТА Сафари
  • - агенцијата поседува А лиценца со регистерски број 13-5233/2