Еуро Хотел Градче -Кочани

Еуро Хотел Градче - Кочани


Еуро Хотел Градче се наоѓа на 6км северно од градот Кочани. Лоциран е на 550 метри надморска височина на брегот на езерото Градче.
Хотелот на своите ценети гости им нуди сместување во автентична градба, традиционална кујна со многу локални специјалитети приготвени од еко-производи и производи со органско потекло, авантури: планинско пешачење, велосипедизам по планински патеки, лов и риболов, излет со скара покрај езеро, прошетки и посета на знаменитости поврзани со обичајното, културното и историското наследство, активности за тим-билдинг програми, како и сите услови потребни за семинарски туризам. 

Промотивна  цена: 2700 денари  по лице за 2 ноќи со појадок
 

   Попусти и доплати: 
 - Деца  до 6 години бесплатно
 - Деца  од 6-12 години-50% попуст

НАПОМЕНИ:
- Уплати се извршуваат исклучиво во денари (1€ = 62 денари)
- За овој аранжман важат Општите услови за патување на СКТМ.
- Агенцијата поседува A лиценца со регистерски број 13-5233/2