Закинтос

Vila Dimitris Закинтос, Грција

Овој убав објект се наоѓа во средишниот дел на местото Лаганас, лоциран во прекрасна зелена градина. Димитрис располага со повеќе двокреветни и трокреветни студија за сместување, кои се опремени во стандардот на објектите од Б категорија.

од 109 € ПОВЕЌЕ

Vila Marinos Закинтос, Грција

Marinos Apartments е одлична куќа за сместување, која се наоѓа на околу 150 метри од песочната плажа и околу 350 метри од центарот на Лаганас.

од 117 € ПОВЕЌЕ