Тасос

Vila Thomas Тасос, Грција

Вила Томас е лоцирана на само неколку метри од главната улица во Лименарија, на околу 150м оддалеченост од плажа.

од 121 € ПОВЕЌЕ

Vila Sotiria Тасос, Грција

Вилата Сотириа е лоцирана на само неколку метри од главната улица во Лименарија, на околу 150м оддалеченост од плажа. Вилата е опкружена со големо дворно место, со високи дрвја кои заедно со самиот објект оставаат впечаток на солидно припремен објект за одмор.

од 139 € ПОВЕЌЕ

Vila Roula Тасос, Грција

Вилата Роула е објект лоциран на тивката улица, која од главниот градски коридор се спушта кон морето.

од 109 € ПОВЕЌЕ

Hotel Papageorgiou Тасос, Грција

Хотелот се наога се наоѓа на самиот градски плоштад во Лимеарија, на околу 100 м оддалеченост од градската плажа.

од 80 € ПОВЕЌЕ

Hotel Ralitsa Тасос, Грција

Хотелот се наоѓа на плажата во Лименарија на 100 м од центарот.

од 139 € ПОВЕЌЕ