Грција

Villa Magas Неи Пори, Грција

Вилата Магас се наоѓа на 150м од песочната плажа, во убаво уреден двор. Внатрешната организираност и тивкиот престој се идеални за мирен и убав одмор. Вилата е на високо приземје и кат. Во близина на вилата се наоѓаат два мини маркети.

7 ноќи 122 € ПОВЕЌЕ

Villa Anastassios Неи Пори, Грција

Вилата се наоѓа веднаш до вилата Магас. Има мал двор со зеленило и истата е идеална за пријатен одмор. Сите студија се на прв спрат.

7 ноќи 119 € ПОВЕЌЕ