Лефкада

Vila Argiro Лефкада, Грција

Argiro Apartments е еден од малкуте на број објекти, кои служат за сместување на туристи во живописното градче Агиос Никитас. Со прекрасно уредениот двор исполнет со зеленило, преку кој излегува на главната улица кон градската плажа, овој објект дава одлични услови за одмор.

од 135 € ПОВЕЌЕ

Vila Margarita Лефкада, Грција

MARGARITI Rooms е еден од малкуте на број објекти, кои служат за сместување на туристи во живописното градче Агиос Никитас. Овој објект за сместување, кој е специфичен по својата градба, како впрочем и самиот рељеф на местото, оддамна се наоѓа на туристичката карта на Лефкада.

од 123 € ПОВЕЌЕ

Vila Rigas Лефкада, Грција

RIGAS Apartments е одличен објект, лоциран во првата линија на Нидри. Од едната страна достапен преку главната улица во Нидри, а од другата страна со само триесет метри оддалеченост од убавата плажа, Ригас сосема сигурно ќе го заслужи вашето внимание.

од 97 € ПОВЕЌЕ

Vila Thomas Лефкада, Грција

Vila Thomas се наоѓа во прекрасното градче Нидри.

од 123 € ПОВЕЌЕ